Бандата расте, но не старее – ново попълнение в екипа ни

Публикувана на 11.07.2018

В светлините на прожекторите влиза свежото попълнение Атанас Терзиев, акаунт екзекютив, който съвсем наскоро се присъедини към бойните редици на акаунтите ни. Той е готин, забавен и амбициозен, но какво той сподели за себе си, за мечтите и целите си, можете да прочете в неформалния ни разговор, който проведохме с него на чаша дълго кафе.

Кой си ти и за какво се бориш?

Aз съм си обикновен човек, познат още като Атанас Терзиев (Начо) – скромен оптимист, хумористичен мечтател и екстровертен персонаж, който вярва в доброто и се старае да живее според собствените си разбирания, дистанцирани от комерса, но това е трудна задача, която често не успявам да спазя, тъй като и аз съм социално животно. Борбите, които водя, са от различно естество – боря се със себе си най-често; борих се с клишето, което използвах само запетая по-рано, но не успях да го приборя и се наложи да го вкарам като присъствие в този текст; боря се със съня след обедната почивка, щото е медицински доказано, че човек като хапне, кръвта му слиза в стомаха и в резултат на това настъпва едно сънливо състояние на екзистенция, което не е продуктивно, нито градивно; боря се с масовото изтребване на еднодневките; боря се и за моралните ценности, които обществото ни често пропуска да притежава.

Какво те доведе при нас?

Висша сила, която пожела ние да се срещнем. Но преди да бъда обвинен в това, че съм уфолог, бързам да добавя в картинката и силния интерес към маркетинга в дигиталното пространство, бизнес моделът на цялото това нещо, развиването на брандове, марки, продукти, услуги и обстойното им изследване във времето – как точно маркетинг дейността ни им е спомогнала, стратегическото развиване на нови брандове, креативността и изкуството в изготвянето на реклами и създаването на съдържание. Брей – предното изречение като го прочетох и почувствах академичен повик в себе си…. който току що изчезна толкова бързо, колкото и се роди. За да обобщя цялата тази плеяда от думи – в Interactive Share ме доведе любопитството и стремежът към нови знания и възможности.

Как се чувстваш в Бандата?

В Бандата много бързо се почувствах на място. Bond-нахме с тия хора и под това не си представяйте, че е трябвало изобщо да работим по въпроса. Тук всички са отворени към нови хора, особено когато последните имат афинитет към простотията и шегите. В Бандата има истински Човеци, които не са скрити зад шадравана на корпоративна лицемерност, а точно обратното – при тях от всякъде струи свежест и естествена якост. Тук виждам изключителни творци, професионалисти и зареждащи личности, че самият аз съм като нова батерия – зареден до пръсване, готов да разгърна потенциала си, за да не изоставам от цялостното ниво, което Бандата притежава. И тъй като съм многословен, отново обобщавам – в Interactive Share се чувствам сред свои.

Пожелай си нещо.

Пожелавам си 100К долара да се материализира пред мен ей сега… както и очаквах, това не се случи.
Значи нещо по-реалистично трябва да измисля. Пожелавам си път, по който да вървя, цел, която да ме води и страст, която да кара съществото ми да гори и да желае препятствия, с които да се справям. Но тъй като животът не е само реализация и бачкане – пожелавам си и уютът, който имам сега, да продължи и за напред, в който да се връщам след поредния покорен връх и любимият човек, който е неотлъчно до мен, да продължава да е моя опора, за да има на кой да се похваля за успехите си и който да карам да се гордее с мен. (тук очаквам майка ми вече да се е просълзила). И ония 100К от началото на последния абзац… и тях си ги искам. Да, не звучи мирянско, ама като съм получил трибуна за желания – еми, желая ги.
Пожелавам и на екипа на Interactive Share да са живи и здрави и все така зареждащи.

account-executive-interactive-share-position« « Нова порция стажанти – машини! | Digital Pro – Новата университетска програма по Дигитален Маркетинг в България » »

Остави коментар

*