Анализирай това

Публикувана на 02.11.2015

psycologist
Ти си студент, специалност Психология, и смяташ, че интернет рекламата е едно необятно поле от възможности да изучаваш потребителското поведение – защо хората прекарват толкова време във Facebook; какво ги кара да харесват, коментират и споделят съдържание; защо игнорират тази толкова креативна реклама, а отделят внимание на онова толкова безумно звучащо послание; от какво имат нужда потребителите, за да могат брандовете по-ефективно да достигат до тях?

Ние, дигитална агенция Interactive Share, сме твоето поле за изява. Крайната ни цел е една – да изградим разбиране, доверие, лоялност, или казано с една дума – любов, между потребителите и брандовете.

Какво търсим:

– Студент на стажантска позиция Психолог
– Завършен първи курс в направление психология
– Компютърни умения (Word, Excel, PowerPoint, работа със специализирани софтуери)
– Английски език

За какво ще отговаряте:
– Анализ и оценка на поведението на потребителите в различни платформи и рекламни площадки (Google AdWords, Facebook, Twitter, Youtube и др. социални платформи, Premium уеб сайтове) чрез използването на специализирани софтуери
– Участие в създаването на рекламни текстове и послания
– Анализ, оценка и оптимизиране на рекламните кампании

Какво предлагаме:
– Динамична и интересна работа във водеща дигитална агенция
– Възможност за професионално развитие
– Работа в екип от професионалисти

Очакваме твоето CV на talents@interactive-share.com!

Стажантската програма на дигитална агенция Interactive Share стартира в края на 2012 година. Оттогава досега в нея са обучени над 40 студенти в различни направления – изготвяне на стратегии за дигитално присъствие на брандове, управление на реклама в Google AdWords и Facebook, social media marketing, уеб дизайн и програмиране. Над 10 човека са наетите на постоянна работа в агенцията в следствие на придобитите опит и знания по време на стажа.« « В търсене на таланти: Digital Advertising Copywriter | Нашите таланти – Ели и Тео » »

Остави коментар

*