“Аз мога – тук и сега” да бъда стажант в Interactive Share!

Публикувана на 09.04.2014

interactive-intern
Не веднъж сме показали, че вярваме в способностите на младите хора (заповядайте в офиса ни и ще видите множество свежи лица, закачливи погледи и усмихнати физиономии). Доказваме го и сега като подкрепяме инициативата “Аз мога – тук и сега”.

Дигитална агенция Interactive Share ще подари на 10 от участниците в състезанието възможността да се включат в стажантската програма на агенцията. По време на стажа си още по-младите ще получат възможността да се учат от професионалисти в сферата на онлайн рекламата и маркетинга, да се докоснат до реална работна среда, да усетят заразителното влияние на креативния екип, да попаднат в творческа среда, но и да се научат на стратегически подход при планирането на кампании за уеб. Изживяването е гарантирано! ;)

Генералният мениджър на агенцията – Мартин Попов, е сред менторите, които ще отговарят на въпросите и ще дадат експертната си оценка на младежите от 8-ми до 12-ти клас на тазгодишното състезание. Ето и коментара на Мартин: „Подкрепям изцяло инициативата, защото вярвам, че това е начинът да въздействаме върху българското образование и да повишим неговото качество“. Той ще връчи званието „Почетен стажант“ на най-успешно представилите се ученици. Те ще бъдат поканени на стаж в агенцията за период от 1 месец, през който ще обогатят практическите си умения в едно от следните направления: уеб дизайн (дизайн на сайтове и приложения), програмиране (frontend developer), маркетинг в социални мрежи, реклама на клик (Google, Facebook).

Екипът на Interactive Share пожелава успех на участниците! Срещата с победителите, които ще станат част от екипа ни по време на стажантската си програма, е очаквана с обещанието, че ще научат много, докато се забавляват в компанията на колегите!« « Twitter се редизайнва | Interactive Share ви кани в „Кухнята на KENWOOD“ » »

Остави коментар

*